PM 10
PM 2.5
април 2, 2024
УНДП доби благодарница од УГД за особен придонес и поддршка
април 2, 2024
Со повеќе знаење до почист воздух – на половина пат до целта
март 29, 2024
Со волја и правилно дејствување европските практики можат да се имплементираат и кај нас
март 27, 2024
Над 340.000 стари возила увезени во една деценија
март 13, 2024
Одржан тренинг на тема: „Едукација за специјални случаи на аерозагадување”
февруари 1, 2024
Тренинг за дефинирање на соодветните индикатори за мониторинг на плановите за квалитет на амбиентен воздух
декември 27, 2023
Споделување добри практики за квалитет на воздухот од: Македонија, регионот и пошироко
декември 27, 2023
Тренинг на тема урбанистичко планирање и заштита на животната средина