Тренинг на тема урбанистичко планирање и заштита на животната средина
Струга

Тема на тренинг: Урбанистичко планирање и заштита на животната средина – најдобри практики од регионот и пошироко

Датум: 14.03.2024

Локација: Струга

 

Повеќе информации од тренингот може да најдете овде

Други содржини кои можеби ќе те интересираат