Одржан тренинг на тема: „Едукација за специјални случаи на аерозагадување”
Државен Инспекторат за животна средина (ДИЖС)

Тема на тренинг: „Едукација за специјални случаи на аерозагадување” 

Датум: 16.02.2024

Локација: просториите на Државен Инспекторат за животна средина (ДИЖС)

 

Повеќе информации од тренингот може да најдете овде

Други содржини кои можеби ќе те интересираат