Вести / Научни текстови
мај 13, 2024
Енергетска ефикасност ‒ скриениот пријател на квалитетот на воздухот
март 5, 2024
Со поддршка на науката до почист воздух
февруари 22, 2024
Здравјето и лошиот квалитет на воздухот: Работи кои не сте ги знаеле
февруари 20, 2024
Регионална конференција: Во борбата со загадениот воздух соработката е од големо значење
февруари 19, 2024
Пеленица – жешка екоточка што ги загадува почвата и воздухот
септември 25, 2023
На УГД презентиран проектот „Справување со загадување на воздухот“, во следна фаза ќе се работи на намалување на загадувањето во училишта и градинки
септември 13, 2023
Науката ќе ни го покаже патот напред во справувањето со загаденоста на воздухот – Денот на чистиот воздух е апел за итна акција
септември 6, 2023
Тренинг план за квалитет на воздух според потребите на пет пилот општини
август 31, 2023
Дали и колку функционираат домашните прочистувачи на воздух?