Вести / Едукативни текстови
јули 11, 2024
Програмата за мониторинг на воздухот во пет општини заврши
јуни 30, 2024
Како фирмите во Куманово да станат дел од зелената транзиција?
јуни 28, 2024
Постојаното вложување во капацитетите за инспекциски надзор е предуслов за ефективна инспекција и добро спроведување на законодавството за животна средина
јуни 24, 2024
Физичката активност ги намалува негативните ефекти од загадувањето на воздухот и ризикот од деменција
јуни 20, 2024
ЗНМ и УНДП: Одржана втората обука за новинари за справување со загадувањето на воздухот
јуни 19, 2024
Успешно заврши спроведувањето на тренинг-програмата за чист воздух за пет пилот општини
јуни 14, 2024
Дали купувањето на електрично возило може да биде патот до почист воздух?
мај 27, 2024
Чист воздух, eдуцирај и делувај!
мај 13, 2024
Енергетска ефикасност ‒ скриениот пријател на квалитетот на воздухот