Еколошки филмски фестивал

RVA Еколошкиот филмски фестивал кој се одржува во Ричмонд, Вирџинија започнува од 18ти февруари и ќе трае до 4ти март. Овој филмски фестивал има традиција од 2011 година.

Еколошкиот филмски фестивал RVA бара да се подигне свеста за еколошките прашања кои влијаат на регионот Ричмонд, Вирџинија и целата планета.

RVA EFF

Повеќе за настанот можете да се информирате од facebook event-от, на линкот подолу

Други содржини кои можеби ќе те интересираат