УНДП ги поддржува претприемачите кои сакаат да имаат влијание во развојот

UNDP-Support-for-Scaling-Businesses-with-an-Impact

Од климатски промени до сиромаштија, дали претприемачите можат да ни помогнат да ги надминеме најголемите предизвици во светот и да помогнат да се забрза напредокот кон Целите за одржлив развој? УНДП секако мисли така! И на глобално ниво и во регионот, УНДП ги поддржува претприемачите кои сакаат да имаат влијание во развојот и зголемувањето на нивните стартап претпријатија преку избор на програми за менторство, подигање и забрзување.

► Овој вебинар ќе ги запознае претприемачите во Северна Македонија со три клучни програми релевантни за локалните претприемачи кои сакаат да го зголемат своето влијание надвор од земјата: Accelerate2030, BOOST и ImpactAim Accelerator.

 

Регистрирајте се на Zoom! Не пропуштајте ја потенцијалната можност да го зголемите вашиот почеток надвор од Северна Македонија!
🔴 Линк за регистрација: https://undp.zoom.us/…/register/WN_gPeQW8ahS9m1ZMsmQQCNaQ

 

 

Други содржини кои можеби ќе те интересираат