Мерки / Сектор / Зеленило
февруари 2, 2024
Спроведување на зелени јавни набавки
јануари 24, 2024
Означување на пешачки зони и зголемување на зелените површини на територијата на градот Кавадарци.
септември 13, 2022
Еден милион дрвја за Скопје – урбани шуми